Вярваме, че красивата усмивка трябва да бъде достъпна за всеки. Вече над 20 години усмивките на нашите пациенти са най-доброто доказателство за успех!

Ортодонтското лечение е процес с различен подход и продължителност при всеки пациент.

Клиниката е официален представител на една от най-добрите системи за корекция на неправилно подредени зъби в света - Invisalign. Алайнерите са отличен естетически избор, комбиниращ предимствата на снемаемите апарати и комфорта на технологиите.

Защо да изберете лечение с Invisalign® точно при нас?

Д-р Иван Ханджийски е сертифициран лекар за системата Invisalign®, със защитена Специалност по Ортодотия.

За да се постигнат добри резултати с Инвизалайн, самите алайнери не са достатъчни. Успешният резултат се определя изцяло от плана на лечение, който е създаден от ортодонта. Използвайки натрупаните знания, умения и опит в класическата ортодонтия с фиксирани апарати (брекети и др.), ние ги съчетаваме с последните иновации в областта на „невидимата" ортодонтия – лечението с прозрачни шини - алаинери. Така постигаме перфeктна естетика и безкомпромисна прецизност.

Ние не просто предлагаме алайнери, а се стремими да предоставим на нашите пациенти лечение, което максимално да удоволетвори техните изисквания за естетика и същевременно да постигне оптимален лечебен резултат.

Какво е Invisalign?

Съвременната ортодонтия върви ръка за ръка с иновативните дигитални технологии. В нашата практика ние предлагаме висококачествени ортодонтски услуги, благодарение на комбинацията от високата академична подготовка на нашия специалист ортодонт, непрекъснатото обучение и усъвършенстване, богат клиничен опит, задълбочени познания в областта на ортодонтската биомеханика и прилагане на най-съвременни ноу-хау технологии.

Как работи?

Invisalign® използва компютърна 3D / CAD/CAM технология за графичен дизайн, чрез която виртуално се преместват неправилно подредените зъби, съставя се план и се проследява цялото лечение от началото до края.Така можете да видите приблизително как се очаква да изглеждат зъбите Ви в края на лечението. По този план се изготвят серия от прозрачни шини (алайнери), които са индивидуални за всеки пациент. Всяка шина придвижва зъбите постепенно и се носи 1- 2 седмици и след това се поставя следващата. Така стъпка по стъпка зъбите се придвижват до желаната позиция. Резултатът е перфектно подредени зъби без никакъв дискомфорт.

Ефективно ли е лечението?

При изработването на алайнерите се съчетават познанията на лекуващия ортодонт относно сложносста на случая, подходите за лечение и биомеханиката на преместването на зъбите с със съвременната технология за компютърен графичен дизайн за съставяне на план за лечение. Крайният резултат е гарантиран и видим още при първоначалната диагностика и определяне на курса на лечение.

Колко време трябва да нося алайнерите?

Периодът на лечение зависи от индивидуалните нужди на всеки пациент. Средно лечението отнема между 9 и 18 месеца. Точна прогноза и план на лечението можем да предоставим след първоначален безплатен преглед и диагностика.

Точна прогноза и план на лечението можем да предоставим след клиничен преглед и подробна диагностика. Възползвайте се от нашето предложение за безплатна консултация, за да разберете, дали системата Инвизалайн е подходяща за Вас.

Как ще изглеждам след лечение с Invisalign?

Може да разберете още сега! Кликнете тук и следвайте стъпките. До 60 секунди ще разполагате със снимка на вашата нова усмивка 😊
Доверете ни се за първоначален разговор и безплатен преглед. Без обвързване и без ангажимент.
Благодарим Ви за интереса! Ще се свържем с Вас за потвърждение на желания от Вас час.

Три лесни стъпки към желаната усмивка!

Invisalign

След като ортодонтът потвърди , че лечението е подходящо за Вас, ще Ви бъдат направени обикновенни и рентгенови снимки и зъбни отпечатъци. Тези данни ще бъдат използвани за създаване на 3D план на лечение, наречен ClinCheck, който е съобразен с Вашите индвидуални нужди.

План за лечение

След одобрение на плана на лечение, Align Technology ще изрботи специално за Вас серия от алайнери, които ще бъдат доставени в кабинета на Вашия ортодонт. Следвайте неговите инструкции .

Лечение и наблюдение

Алайнерите Invisalign® стъпка по стъпка преместват Вашите зъби до правилната позиция, упражнявайки постоянен лек натиск върху тях. И вие се наслаждавате на все по-привлекателна усмивка с всеки изминал ден. Контролните прегледи са на всеки 6-8 седмици. Целта е ортодонтът да проследи вашето лечение.

Кои случаи могат да се лекуват с прозрачни шини?

Благодарение на продължителния ни клиничен опит, непрекъснатото обучение и най-съвременните технологии, които прилагаме в нашата практика, по-голямата част от ортодонтските аномалии, дори и най-сложните, могат да бъдат ефективно лекувани с clear aligners. Струва си да подчертаем още веднъж, че д-р Иван Ханджийски е ортодонт е дипломиран ортодонт, който може да определи и продиктува движенията и крайните позиции на вашите зъби. Неговият опит в комбинация с най-новите технологии ще направят най-доброто за вашата усмивка.

Предимства на Invisalign

  • Естетично издържани и ефективни
  • Свободно хранене
  • Хигиенични и комфортни
  • Предвидими резултати
  • Индивидуално дигитално планиране
  • Свобода на контрол с по-малко посещения в кабинета

Благодарим Ви за интереса! Ще се свържем с Вас за потвърждение на желания от Вас час.

TOP