Съвременната ортодонтия върви ръка за ръка с иновативните дигитални технологии. В нашата практика ние предлагаме висококачествени ортодонтски услуги, благодарение на комбинацията от високата академична подготовка на нашия специалист ортодонт, непрекъснатото обучение и усъвършенстване, богат клиничен опит,  задълбочени познания в областта на ортодонтската биомеханика и прилагане на най-съвременни  ноу-хау технологии.

Ортодонтска клиника ОРТО-ДЕНТ разполага с последно поколение Интраорален 3D скенер Medit i700, позволяващ заснемане на дигитални отпечатъци с максимално висока точност – 11 микрона. Специализираният софтуер за секунди генерира триизмерни модели на зъбите на пациента, които позволяват прецизен дигитален анализ на захапката и дигитално моделиране на индивидуални апарати, съобразени с конкретните нужди на всеки пациент.

Клиникатa  предлага разнообразен набор от видове лечение. След обстроен преглед и диагностика на състоянието на зъбите нашият дипломиран ортодонт ще подготви план за лечение, съобразен с вашите желания и бюджет. Доверете ни се заедно да изберем най-доброто за вас и вашето здраве!

TOP